Nieuw in ons gamma: witter dan wit cement met Holcim

arduin
Kies arduin voor uw dorpels
15 november 2017
Tijdloze cementtegels, zo plaatst u ze
7 december 2017
arduin
Kies arduin voor uw dorpels
15 november 2017
Tijdloze cementtegels, zo plaatst u ze
7 december 2017
Toon alles

Nieuw in ons gamma: witter dan wit cement met Holcim

Holcim White, oogverblindende resultaten

De Dash onder de bouwmaterialen. Dat is Holcim White. Wanneer u écht wit beton wilt bekomen voor uw bouwwerken, is dit het perfecte cement. Het laat esthetische elementen perfect tot hun recht komen: vensterbanken, dorpels, trappen, outdoordecoratie, zwembaden, … Alles oogt net met dit materiaal. Verder is het ook geschikt voor witte voegmortel. Holcim White kan ook perfect gecombineerd worden met kleurstoffen om gekleurd beton en mortel te maken.

Kwaliteit uit Portland

Holcim White is een portland kalksteencement. Zijn voornaamste bestanddeel is witte portlandklinker die zijn kleur bekomt door de afwezigheid van ijzer. De toevoeging van de kalksteenfiller verbetert de verwerkbaarheid van de producten die met dit cement gemaakt worden. Zo beantwoordt het aan de behoeften van professionals in de bouwsector en veeleisende doe-het-zelvers.

Holcim, al meer dan 100 jaar aan de top van de sector

Sinds de oprichting in 1911 blijft Holcim België voortdurend innoveren om hoogwaardig cement, aggregaten en beton aan de bouwsector aan te bieden. Hun cement in zakken, geproduceerd en verpakt in België, biedt efficiënte en praktische oplossingen voor professionals en particulieren. U vindt de nieuwe Holcim White cementzakken bij professionele handelaars in bouwmaterialen.

Ook voor u?

Neem zeker een kijkje op onze webshop voor al uw cement.

%d bloggers liken dit: