Kies arduin voor uw dorpels

verschil
Zo maken wij het verschil
12 oktober 2017
Nieuw in ons gamma: witter dan wit cement met Holcim
17 november 2017
verschil
Zo maken wij het verschil
12 oktober 2017
Nieuw in ons gamma: witter dan wit cement met Holcim
17 november 2017
Toon alles

Kies arduin voor uw dorpels

arduin

Uw huis straalt zoveel meer met de juiste dorpel. Naast de esthetische waarde, is een dorpel zeer belangrijk voor de bescherming van uw raam of deurkozijn. Deze maakt namelijk dat er geen water kan binnendringen. Dorpels zorgen er ook voor dat het onderliggend metselwerk niet vuil wordt. Wij bieden dorpels aan uit arduin of blauwe hardsteen. Dat is een heel sterk materiaal dat makkelijk kan bijgeschuurd en bewerkt worden omdat het gaat om een kalksteen.

arduin dorpels

Weet u dit over arduin?
Ooit al eens afgevraagd hoe arduin komt aan zijn prachtige textuur en kleur? De steen heeft zijn typische uitstraling en kenmerken door de vele resten van zeelelies. Dit zijn – ondanks de naam doet vermoeden – stekelhuidige diertjes die leven in zeeën over heel de wereld. Wanneer ze sterven, bedekken ze met hun kalkskelet de bodem. Ook andere versteende fauna zijn soms zichtbaar bij arduin. Na miljoenen jaren vormen ze samen met het mineraal calciet, het materiaal dat we nu kennen. Koolstof zorgt dan weer voor de typische blauw-grijze kleur.

Tijdloos, kwaliteitsvol en een ideale investering
Zowel in klassieke als hedendaagse stijlen vindt u arduin terug. Het materiaal straalt een natuurlijke elegantie uit en geeft aan elke woning meer cachet. Wij garanderen een hoge kwaliteit: arduin verkleurt niet en neemt in tegenstelling tot andere stenen geen water op.

Asian Blue
Maak kennis met onze Asian Blue blauwsteen. Deze steen heeft dezelfde look and feel als de Belgische blauwe harde steen en is veel goedkoper. Omdat we de steen zelf importeren kunnen we u heel scherpe prijzen aanbieden.

Voor meer vragen, aarzel niet ons te contacteren.

Zelf arduin ontdekken?

%d bloggers liken dit: