pannen

Welk type dakpannen past het best bij uw bouwplannen?

Pannen zijn meer dan een beschutting tegen wind, koude en regen; de dakbekleding heeft ook een sterk esthetische waarde en bepaalt mee de uitstraling van uw woning.

De keuze van type dak is dus niet eenvoudig. In onze toonzaal vindt u tal van concrete voorbeelden van het ruime gamma dakpannen, leien en roofing waarvoor u bij bouwmaterialen Van Akelyen terecht kunt. Onze medewerkers staan u graag met raad en daad bij. Zo vindt u zeker dat perfecte dak dat helemaal bij uw smaak en woning past. 

Zonnepanelen zijn een uitstekende bron van hernieuwbare energie. Helaas ontsieren ze vaak het uitzicht van uw dak.

Gelukkig zijn er vandaag ook de zogenaamde “onzichtbare zonnepanelen”. Dit zijn fotovoltaïsche cellen die in uw lei, kleidakpan of betonpan worden geïntegreerd. De vorm, dikte en kleur van deze zonnepannen/zonneleien zijn volledig in harmonie met de rest van het dak.

Wenst u graag meer informatie over deze zonnedaken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Vele daken hebben last van mos. Wees echter gerust, veel kwaad doet dat mos niet aan uw dak (behalve wanneer u een rieten dak hebt).
Vaak volstaat hetom uw dak volledig te schrobben met Green Free, een product van de Belgische producent Berdy, om weer helemaal mos-vrij te zijn.

Werkwijze

Op een oppervlakte van ongeveer 10 m² te reinigen, maakt u een oplossing van 1 liter Green Free op 10 liter water.

Berdy’s Green Free is gemakkelijk te verkrijgen in onze bouwshop (bussen van 1 of 5 liter) en via onze webshop.