BENOR-gekeurde betoncentrale

Bij Van Akelyen betoncentrale kunnen zowel aannemer als particulier terecht voor alle cementgebonden mengsels.
Ons uitgebreid wagenpark (zowel mixers, kippers als betonpompen) staat in voor een vlotte en stipte levering.

Uw bouwproject verdient ook een integraal kwaliteitsbeheer, van grondstof tot afgewerkt product.
In de bouw gaat dan ook steeds meer en meer aandacht naar kwaliteit. Daarom vragen veel opdrachtgevers om BENOR-gecertificeerde producten. Zij geven de voorkeur aan productcertificatie boven andere technische productcontroles omdat certificatie veiliger en eenvoudiger is.

Onze betoncentrale bevindt zich in de Baaikensstraat 27 te 9240 Zele.

Voor een duurzaam gecertificeerd beton

De Concrete Sustainability Council (CSC) werd in de schoot van de World Business Council for Sustainable Development (WBCSD) opgericht met als doel een certificatie systeem uit te werken gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen, specifiek voor bedrijven in de beton-, cement- en granulaten sector. Dit systeem moet inzicht geven in de mate waarin deze bedrijven op een ecologische, sociale en economisch verantwoorde manier werken.

Beton is wereldwijd nog steeds het meest gebruikte bouwmateriaal. Dit certificatiesysteem toont aan dat men met beton kan bouwen aan een duurzame, veilige en comfortabele wereld. CSC kijkt ook naar de basisgrondstoffen voor de productie van beton, namelijk cement en granulaten. Ook deze bedrijven kunnen zich laten certificeren.

CSC voert voortdurend overleg met wereldwijde NGO’s om de inhoud van het systeem te toetsen en te valideren. CSC is ook erkend door BREAAM en andere duurzaamheidscertificaten.

 • Bedankt voor de vlotte levering van gisteren. Het beton liet zich mooi verwerken, droogde goed en was goed te polieren. Ook een toffe pompist ! Groeten P.M.
 • De stiptheid van de leveringen is een ongelooflijk pluspunt. Indien er toch een vertraging is, wordt dit onmiddellijk gecommuniceerd.  Het advies dat ik krijg over beton is altijd correct en tijdsbesparend.
 • De service bij Van Akelyen is echt goed. De chauffeurs zijn vriendelijk en helpen je waar mogelijk. Dit is een groot verschil met onze vorige leverancier.
 • JVG
  Bedankt voor de perfecte aflevering deze ochtend !Super goede medewerkers, zowel pomp als betonmolen !Met vriendelijke groeten, J VG
  JVG

 • De beste prijs
 • BENOR-gekeurd
 • Hypermoderne centrale
 • Stipte levering
 • Milieubewust

CSC zilver
%d bloggers liken dit: