Betoncentrale Van Akelyen

Producent van beton en stabilisé met passie voor kwaliteit, stipte service en directe communicatie. Met onze eigen mensen bieden wij flexibele en betrouwbare oplossingen voor elk project.  Met onze betoncentrale haalt u altijd goed gerief in huis!

Bestellen

Bel ons op het gratis nummer 0800-BETON (0800-23 866) of mail naar beton@vanakelyen.be

Producten en diensten

Stipte levering

Kwaliteit

BENOR-kwaliteitsgarantie

Duurzaam & milieubewust

CSC-certificaat

Directe communicatie

flexibel en betrouwbaar

Eigen mensen

persoonlijk contact

  • Bedankt voor de vlotte levering van gisteren. Het beton liet zich mooi verwerken, droogde goed en was goed te polieren. Ook een toffe pompist ! Groeten P.M.
  • De stiptheid van de leveringen is een ongelooflijk pluspunt. Indien er toch een vertraging is, wordt dit onmiddellijk gecommuniceerd.  Het advies dat ik krijg over beton is altijd correct en tijdsbesparend.
  • De service bij Van Akelyen is echt goed. De chauffeurs zijn vriendelijk en helpen je waar mogelijk. Dit is een groot verschil met onze vorige leverancier.
  • JVG
    Bedankt voor de perfecte aflevering deze ochtend ! Super goede medewerkers, zowel pomp als betonmolen ! Met vriendelijke groeten, J VG
    JVG

Van Akelyen nv werd als eerste onafhankelijke familiale betoncentrale laureaat met een GOLD CSC-Certificaat bekroond, wat momenteel in ons land het hoogst behaalde niveau is.

Concrete Sustainibility Council (SCS) = maatschappelijk verantwoord ondernemen, specifiek voor bedrijven in de beton-, cement- en granulaten sector. 

Beton is wereldwijd nog steeds het meest gebruikte bouwmateriaal. Dit certificatiesysteem toont aan dat men met beton kan bouwen aan een duurzame, veilige en comfortabele wereld. CSC kijkt ook naar de basisgrondstoffen voor de productie van beton, namelijk cement en granulaten. 

CSC is ook erkend door BREAAM en andere duurzaamheidscertificaten.