Nieuw: Holcim Magic

Tijdloze cementtegels, zo plaatst u ze
7 december 2017
lithofin onderhoudsreiniger
Lithofin: kwaliteitsproducten
24 januari 2018
Tijdloze cementtegels, zo plaatst u ze
7 december 2017
lithofin onderhoudsreiniger
Lithofin: kwaliteitsproducten
24 januari 2018
Toon alles

Nieuw: Holcim Magic

holcim magic

MAGIC, DE CEMENTZAK DIE OP MAGISCHE WIJZE VERDWIJNT IN DE BETONMOLEN

Met de Magic cementzak lanceert Holcim een nieuwe revolutionaire verpakking. Een echte innovatie voor uw professionele klanten. Zorgvuldig de cementzak openen, de zak dragen en voorzichtig de inhoud in de betonmolen gieten: dit hoeft niet langer dankzij de nieuwe zak van het multifunctionele cement Magic. Bouwprofessionals kunnen de Magic cementzak voortaan in zijn geheel in de betonmolen gooien zonder deze eerst uit te gieten. Deze cementzak verdwijnt als bij toverslag dankzij de schurende werking van de aggregaten. 

 

Gebruiksgemak 

 

De cementzak is ontworpen om afval en stof op de werf te verminderen. In de betonmolen wordt de zak afgebroken tot onzichtbare microvezels. Resultaat? Uw klanten besparen tijd, maken het zichzelf eenvoudiger en zien hun werkomstandigheden verbeterd. 

 

Nul afval 

 

Het multifunctionele cement Magic van Holcim is ideaal voor onder meer het optrekken van muren, bestratingen of funderingswerken. Bovendien is er dankzij de nieuwe verpakking geen afval meer op de werf, wat bijdraagt tot het behoud van het milieu. 

 

Holcim, al meer dan 100 jaar toonaangevend in de sector 

 

Sinds zijn oprichting in 1911 blijft Holcim voortdurend innoveren om hoogwaardig cement, aggregaten en beton aan de bouwsector aan te bieden. Hun cement in zakken, geproduceerd en verpakt in België, biedt efficiënte en praktische oplossingen voor zowel professionals als particulieren. 

%d bloggers liken dit: