Respect geven is respect krijgen. 

Bij Van Akelyen nv vinden we het belangrijk dat onze medewerkers zich goed in hun vel voelen en iedere met een gezonde portie energie de dag starten. Gelukkige medewerkers en gelukkige klanten, daar gaan we voor.

U goed voelen in uw job, plezier hebben in uw werk, onderling vertrouwen en kameraadschap dragen in hoge mate bij aan het persoonlijk geluksgevoel van medewerkers. Daarom willen we iedereen een stimulerende werkplek bieden. In fysieke zin: veilig, gezond en ergonomisch verantwoord. Dat wij een veilige werkomgeving hebben blijkt uit volgende cijfers: in 2021 hadden de werknemers van onze betoncentrale slechts 11 dagen verlet door een arbeidsongeval, dit op een totaal van 4807 gewerkte dagen! En in de zin van persoonlijke ontplooiing: iedereen krijgt de kans om zijn eigen vaardigheden en sterke punten maximaal te ontwikkelen.


De verhouding met onze werknemers is dan ook heel belangrijk: constructieve dialoog, heldere verwachtingen, comfortabele omgeving. Onlangs openden wij ook nieuwe kleedkamers, douches, toiletten en refter.
Een goede kantine draagt namelijk rechtstreeks bij aan een positieve werkomgeving en een betere productiviteit. Ons personeel kan zo met hernieuwde energie weer aan de slag na een welverdiende pauze.

Ook konden onze werknemers, naar jaarlijkse gewoonte, pronken met een volledig nieuwe outfit waar extra aandacht aan visibiliteit en duurzaamheid werd besteed.

Oprechte waardering is hierbij een heel belangrijke waarde.

Bij bepaalde gelegenheden zoals Pasen, Sint-Maarten, Nieuwjaar,..  worden zij dan ook extra in de watten gelegd met een kleine attentie. We streven voor onze werknemers naar een stabiel en gezond evenwicht tussen werk en gezin.