U kan geld besparen met onze oplossingen.

Afspraak maken?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maak ik binnenkort met u een afspraak om onze mogelijke samenwerking te bespreken. Bezorg ons uw contactgegevens en ik vertel u hoe onze oplossingen een fikse besparing voor u opleveren.

Beton stipt geleverd en aan concurrentiële prijzen? U kan geld besparen met onze oplossingen.

Hebt u soms te maken met leveringen die te laat zijn, waardoor er kostbare tijd verloren gaat? Zijn de leveringen te traag, zodat u dure overuren moet betalen? Komt het beton te stijf toe op de werf waardoor uw mensen de neiging hebben om water toe te voegen met kwaliteitsverlies tot gevolg en mogelijke schadeclaims door afgekeurd beton?

Mijn naam is Thierry Beirens, bestuurder en betontechnoloog bij ‘Bouwmaterialen Van Akelyen’. Samen met mijn team ken ik het belang van beton voor u als geen ander. Daarom kiezen wij voor een andere aanpak, waarbij volgende kernwaarden u alleen maar winst opleveren:

 • Stiptheid is al 20 jaar ons stokpaardje. Wij komen onze afspraken na. Mijn team communiceert tijdig, waardoor uw mensen geen kostbare tijd verliezen en de werken vlot verlopen = WINST.
 • Klantgerichtheid omdat een oplossing voor u vinden centraal staat. Mijn flexibel team speelt in op uw behoeften en is makkelijk bereikbaar.
 • Stortklaar = Startklaar? Wij leveren uw beton klaar om te storten: d.w.z. vloeibaarheid S4 (97% van onze leveringen) en dit zonder extra kosten. Sneller te plaatsen, arbeidsvriendelijk, een beter uitzicht, geen watertoevoeging nodig = WINST.
 • Eigen makelij. Als bedrijfsleider en gepassioneerd betontechnoloog  voel ik me als een chef-kok in de keuken. Ik wil werken met kwalitatieve grondstoffen, met gemotiveerde en opgeleide eigen werknemers, eigen betonmixers en -pompen. Kwaliteit is meer dan enkele normen. Wij volgen eigen ontwerp afgestemd op uw behoeften, eigen productie, van en door eigen mensen die vlot kunnen communiceren en centraal bereikbaar zijn. Snel en eenvoudig bestellen, flexibel en dynamisch = WINST.
 • Duurzaam en betrouwbaar voor mens en milieu. Ik geloof in algemene duurzame samenwerking omdat leveranciers en klanten die op elkaar zijn ingespeeld een meerwaarde creëren voor elkaar. Hiervoor ontvingen wij in 2019, als eerste en enige in België, het zilveren CSC-label. Deze garantie voor onze correcte en maatschappelijke verantwoorde bedrijfsvoering werd erkend door Dankzij deze extra’s weet uw opdrachtgever ook dat u een betrouwbare en duurzame partner bent = WINST.
  Wist u trouwens dat u als trouwe klant ook een extra bonus kan krijgen op het einde van elk jaar = WINST.

U beseft ondertussen ongetwijfeld dat ‘Van Akelyen’ u een schat aan voordelen (en WINST) kan opleveren. Bovendien hebben wij nog diverse andere voordelen te bieden:

 • Ondersteuning door een gediplomeerd betontechnoloog en sales-afdeling
 • Kwaliteitslabel BENOR-beton
 • BENOR op droge cementgebonden mengsels (stabilisé en droog beton)
 • Moderne computergestuurde centrale
 • 180 m³/u productie op 2 lijnen
 • 10 eigen betonmixers
 • 3 eigen betonpompen
 • Klein team met persoonlijk contact
 • Geen overladen mixers, respect voor rij- en rusttijden en veiligheidsvoorschriften.

 

Afspraak maken?

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maak ik binnenkort met u een afspraak om onze mogelijke samenwerking te bespreken. Bezorg me uw contactgegevens via thierry@vanakelyen.be  of bel me via 0496/16.97.32 en ik vertel u hoe onze oplossingen een fikse besparing voor u opleveren.

 

Met vriendelijke en constructieve groet,

 

Thierry Beirens

Bestuurder / betontechnoloog
Bouwmaterialen Van Akelyen NV