De 4 troeven van Van Akelyen

PERFORM verloren bekistingsplaat
14 oktober 2016
Zo maak je zelf mortel
6 juli 2017
Toon alles

De 4 troeven van Van Akelyen

Bij Van Akelyen kiezen we bewust voor een professionele en flexibele service. Dat betekent in de eerste plaats dat u als klant centraal  staat. Of u nu professional bent of doe-het-zelver: u wil graag met kwalitatief materiaal werken, én u wil dat het vooruit gaat. En daar zorgen wij voor. Om onze ambitie kracht bij te zetten, doen we u daarom 4 beloften :

1. Tijdige levering

Niets zo frustrerend als willen starten met een project en niet tijdig over de juiste materialen beschikken. Wij zorgen ervoor dat u op tijd kunt starten en/of onafgebroken kunt doorwerken. We leveren uw materialen op het moment dat u ze nodig hebt, en luisteren naar uw wensen!

2. Expertise delen

Onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied en denken met u mee. Via onze website en in onze toonzaal delen we met veel plezier inspiratie, handige tips en advies met u.

3. Afgestemd op uw behoefte

Twijfelt u over de aanpak van een klus of het gebruik van bepaalde materialen? Vraag gerust raad en we komen samen tot de beste oplossing. Zo beschikt u snel over de juiste materialen en kunt u uw project optimaal realiseren, helemaal zoals u in gedachten had.

4. De beste materialen

Als u iets doet, doet u het goed en wil u trots zijn op het resultaat. Een duurzame oplossing is immers een van de belangrijkste vereisten voor uw project. Daarom halen we alleen de beste en meest kwalitatieve materialen in huis die uw werk alle eer aandoen.

Hoe kunnen we van uw project een succes maken? Contacteer ons snel!

%d bloggers liken dit: